Samsun'un Bafra ilçesi Çetinkaya Köprüsünden nehre atlayarak intihar eden iki sevgiliden biri olan Osman E.nin evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yasak aşk yaşadıkları ve kavuşamadıkları için Bafra ilçesinde bulunan tarihi Çetinkaya Köprüsünden nehre atlaladıkları gündeme gelen Belgin Ş. ile Osman E.nin olay sonrası çığlıklar atarak yardım isteme anları ise kameralar tarafından görüntülenmişti. Olay sonrası Belgin Ş.nin cesedi yapılan arama çalışmaları neticesinde bulunurken, Osman E.nin bulunması ile ilgili çalışmaların ise devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan yasak aşkı olduğu iddia edilen Belgin Ş. ile birlikte Kızılırmak Nehrine atlayan Osman E.nin evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Kızılırmak Nehrine atlayan Osman E.nin eşi Nuray E. ise kızlık soyadını kullanarak olaydan sonra sosyal medyadan 'Gün gelir sen pişman ben ise mutlu olurum' notunu yazması dikkat çekti.

Bafra ilçesinde Kızılırmak Nehrine atladıktan sonra kaybolan Osman E.nin Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na vatani görevinin çıktığı ve 2 gün önce de teslim olması gerektiği belirlendi.