AK Parti Samsun İl Başkanı , Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un 8 Ekim tarihinde Samsun'a gelerek Siyaset Akademisi 17. Dönem Büyük Güç Türkiye Eğitim Programına katılacağını açıkladı. 

 

AK Parti Samsun İl Başkanı  AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı tarafından yaklaşık 8 yıldır sürdürülen "Siyaset Akademisi'nde 17. Dönem" Büyük Güç Türkiye Eğitim Programı’nın 8 Ekim 2016 Cumartesi günü başlayacağını duyurdu. Göksel, “Siyaset Akademisi katılımcılara, çok değerli eğitimciler vasıtasıyla lisans ve lisansüstü seviyede eğitim verecek” dedi.


İlk ders Kurtulmuş’tan


Siyaset Akademisi 17. Dönem Büyük Güç Türkiye Eğitim Programı’na bu yıl Samsun’da 180 kişinin atılacağını söyleyen Göksel, “AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığımız tarafından 8 yıl önce başlatılan Siyaset Akademisi, bugün Türkiye’nin siyasi oluşumuna katkı sağlamıştır. Siyaset Akademisi’nde eğitim alan öğrenciler, gerek bürokraside, gerekse siyasette etkin rol almışlardır. Siyaset Akademisi’nde eğitim almak bir ayrıcalıktır. Parti yönetimlerimizde ya da diğer unsurlarda seçim yaparken, Siyaset Akademisi’ne katılmış olmak bir etkendir. Eğitim alan kişiye bu noktada bir farklılık kazandırmaktadır. Samsun’da 8 hafta sürecek olan eğitimlere 180 kişi başvuru yaptı. Bu eğitimler sonunda yapılacak sınavda başarılı olan öğrencilere belgelerini vereceğiz. Eğitim programımız Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’un vereceği açılış dersi ile 8 Ekim 2016 Cumartesi Günü saat 19.00’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde başlayacak. Umuyoruz ki, bu eğitim sonunda dersleri başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz ilerleyen süreçte Yeni Türkiye’nin yapı taşı olurlar. Türkiye’nin siyasetine büyük katkı sağlarlar. Ülkemize ve Samsunumuza hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.