Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde açılacak kadro için başvuran 6 kişiden 5'i ilan şartlarını taşımadığı gerekçesi ile sınava girmeye hak kazanamazken, TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sallabaş'ın sınava girmeye hak kazanması tartışma konusu oldu.

Samsun'da  TV'nin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yapan Sinan Sallabaş'ın Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde(OMÜ) 'öğretim görevlisi' olmak üzere yaptığı girişimleri sonuç vermek üzere.

PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ'NDE KADRO

Samsun Gazetesi'nin gündeme getirdiği habere göre, TV'nin OMÜ Rektörü Prof.Dr. Sait Bilgiç ve OMÜ'de yapılan canlı yayınların ardından, yayın kurumunun başındaki Sinan Sallabaş'a, Terme Meslek Yüksekolu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü'nde 'öğretim görevlisi kadrosu' verileceği öğrenildi.

5 RAKİBİ ŞARTLARA UYMADI, BİR TEK O!

Sinan Sallabaş, 'Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Reklamcılık Programı' kadrosuna başvuran 6 isim içerisinde 'giriş sınavına girmeye' hak kazandı. Diğer 5 aday 'ilan şartlarını taşımadıkları' gerekçesiyle elenirken Sinan Sallabaş, OMÜ'de öğretim görevlisi olma yolunda en önemli adımı atmış oldu. Sinan Sallabaş'ın önümüzdeki günlerde öğretim görevlisi kadrosunu almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan  TV'nin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan ve OMÜ'de kadro alacağı gündeme gelen Sinan Sallabaş'ın Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Canik Başarı Üniversitesinden MBE mezuniyet diplomasını ise şuan FETÖ'den tutuklu üniversitenin eski rektörü Yunus Bekdemir'den aldığı gündeme geldi.

Samsun’da ki medya grubunun Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sallabaşın İşine son vermesi bekleniyor.