İYİ Partinin Samsun'da Şehit Ömer Halisdemir kongre Merkezi'nde düzenlediği Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısına Milletvekili Aday adayı Önder Fatih Şenol damga vurdu.

"MEŞALELERLE KARŞILANDI"

Kongre merkezinin girişinde bir grup genç tarafından meşalelerle karşılanan aday adayı Önder Fatih Şenol, partililerden ve davetlilerden yoğun ilgi gördü. Aday adayı tanıtımda da ara ara 'Önder Fatih Şenol' ismi ile tezahurat yapan gençler 'seni milletvekili' yapacağız sloganlarıyla kongre merkezini inletti. partili partisiz herkesin beğenisini alan vakil adayı Şenol, 24 Haziran günü inşallah sizlerin gücüyle İYİ ler kazanacak 'Türkiye İYİ olacak' dedi.

"FOTOGRAF ÇEKTİRMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER"

Tanıtım programı sonunda Şenol davetliler tarafından sık sık tebrik edilirken fotoğraf çekinmek için herkes seferber oldu. Gençlerin de umudu olan vakil aday adayı Şenol, gençlerin önünü açmak ve onların Türkiye için başarılı işler yapabileceklerine inandırmak lazım diye belirtti. Fotoğraf çekinmek için kimseyi kırmamaya çalışan vekil aday adayı Şenol kısmetse 24 Haziran akşamı kötü gidişe dur diyeceğiz şeklinde sözlerine son verdi.