İYİ Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Önder Fatih şenol, Bafra'nın damadı olarak ilk ziyaretini İYİ Parti Bafra İlçe Başkanlığına yaptı. Şenol, daha sonra Alaçam ve Yakakent ilçe Başkanlıklarına giderek delegeler ve üyelerle tanıştı.

"Önder Fatih Şenol Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret etti"

Bafra İlçe Başkanlığı'nda konuşan Samsun Milletvekli A.Adayı Önder Fatih Şenol, bizler 58 Milletvekli A.Adayı Samsun için yola çıktık, bizler Bafra'nın, Alaçam'ın, Yakakent'in sadece vekili olmayacağız bizler Samsun'unumuzun vekili olarak hizmete talibiz dedi.

Ülkemizin tehlikeli bir sürecten geçtiğini belirten A.Adayı Şenol sözlerinde şunlara yer verdi, bu sürecten geçerken halkımız zaten bunu hissediyor. en basiti dolar fiyatı, faiz fiyatı merkez bankasının müdahalelerine rağmen durdurulamıyor bunun sebebide üretimden ziyade, tüketim toplumu olmamızı ve zamansız yatırımların yapılması ile alakalı birşey" dedi.

"Dev yatırımların bilançosu Türkiye'ye ağır oluyor"

Burada, ticaretle uğraşan, tarımla uğraşan, çiftçilik yapan agabeylerimiz var, bir ticaret firmasının yüz milyarlık bir sermayesi olduğunu düşünelim kimse bu yüz milyarın elli milyarıyla araba alayım, ellli milyarı ile ev alayım demez. Çünkü ticaretten para kazanacaksan mal alığ malı çevirmesi lazım, üretmesi lazım ama bizim ülke ekonomimiz yapılan devhasa yatırımlarla kulağa göze hoş gelse de bunun ekonomik açıdan ülkeye ve ülke bilançosuna yaptırımları çok ağır oluyor dolayısıyla da benzini çok pahalı kullanıyoruz, faizi de pahalı kullanıyoruz diyen Önder Fatih Şenol en kısa zaman da bu sarmaldan kurtulmamız lazım dedi.

"16 Yıldır aynı hükümet tarafından yönetiliyoruz artık değişmeli"

16 yıldır aynı hükümet tarafından yönetildiklerini söyleyen Şenol, onlarda da kendi deyimleriyle metal yogrunlukları başladı ve dolayısıyla yerlerinde saymaya pazinaj yapamaya başladılar bence Türkiye'nin en büyük ihtiyacı değişim, olmazsa olmazımız değişim.

Ekonomik anlamda, kültürel anlamda, insanların ilişkileri anlamında da artık değişime ihtiyaç var dedi.

Önder Fatih Şenol, son olarak "Değişimi ancak, İYİ'ler yapar" diyerek sözlerine son verdi.

buradaki konuşmasından sonra Samsun Milletvekli A.Adayı Önder Fatih şenol ve beraberindekillerle Alaçam İYİ Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti. Burada İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanı ersin Kıcır ve ilçe yönetimi karşıladı. bir süre partililerle sohbet eden Şenol, daha sonra Yakakent ilçe başkanlığına giderek buradaki partililerle tanışarak sohbet etti.