1. Olağan Kongresi Düzenlendi

Samsun İYİ Parti Milletvekili A. Adayı Önder Fatih Şenol gezilerine 19 Mayıs ilçesinden devam etti. Aynı zamanda 19 Mayıs İYİ Parti İlçe başkanlığının 1. Olağan Kongresi düzenlendi. Kongre büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

CHP, SP VE MHP'DE KONGREDEYDİ

19 Mayıs İYİ Parti İlçe başkanlığının 1. Olağan Kongresine CHP, SP ve MHP ilçe teşkilatlarından da katılanlar oldu. 19 Mayıs İYİ Parti İlçe başkanlığının 1. Olağan Kongresinde yaptığı tanıtım gezisi hakkında bilgi veren Samsun İYİ Parti Milletvekili A. Adayı Önder Fatih Şenol şu ifadeleri kullandı. "Bizler 58 Milletvekli A.Adayı olarak Samsun için yola çıktık. Bizler sadece 19 Mayıs'ın Bafra'nın Alaçam'ın ve diğer ilçelerimizin vekili olmayacağız. Bizler Samsun'unumuzun vekili olarak ilçe ayırt etmeksizin hizmete talibiz" dedi.

İYİ Parti İlçe başkanlığının 1.si yapılan Olağan Kongresi hakkında da konuşan Şenol "Bugün burada 19 Mayıs İlçemizin 1. Olağan Kongresini gerçekleştiriyoruz. Ve görüyoruz ki büyük bir katılım var. Bu katılımda büyük bir payı olan 19 Mayıs İlçe Başkanımız Yücel Dalgakıran'a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu katılım bizim kısa sürede bu kadar büyük ve İYİ bir şekilde örgütlenmemizin kanıtıdır. Ve inşallah bu seçimlerde halkımızın bize oaln inancını boşa çıkarmayacağız" dedi.

MERAL AKŞENER SAMSUN'A GELİYOR

Bunun yanı sıra Kongre devam ederken Samsun İYİ Parti Milletvekili A. Adayı Önder Fatih Şenol'un tanııtm otobüsü 19 Mayıs ilçesini gezerek 26 Mayıs'da Meral Akşener'in Samsun mitingini anons etti.

ÖNDER FATİH ŞENOL CANİK'TE

19 Mayıs İYİ Parti İlçe başkanlığının 1. Olağan Kongresi bittikten sonra Canik'e geçen Samsun İYİ Parti Milletvekili A. Adayı Önder Fatih Şenol burada, Canik İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Keleş'in düzenlediği 'anneler günü' organizasyonuna katıldı.

BİRLİKTE YÜRÜDÜLER. KADINLARA KARANFİL DAĞITTILAR

Burada Canik İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Keleş ile bir araya gelen Şenol, daha sonra Canik İlçesi'nin ünlü Mekke Caddesi'nde bayanlara karanfil dağıtarak birlikte yürüdüler. Halk tarafından, özellikle kadınlar tarafından yoğun ilgi gören İYİ Parti Milletvekili A. Adayı Önder Fatih Şenol "Görüyorum ki insanlarımız hatta kadınlarımız bizi bir umut olarak görüyor ve bundan ötürü çok gurur duyuyorum. İnşallah bu seçimlerde Sn Meral Akşener hanımefendiyi hep birlikte Cumhurbaşkan'ı yapıp bu karanlık dönemden kurtulacağız" dedi