Hüseyin Ateş’in sorularını yanıtlayan Genç, Bafra için, Bafra halkı için aday olduğunu söyledi. Yapılacak çok projelerin olduğunu da belirten Aday adayı Osman Genç “Siyasetin Nabzı” programında şunlara yer verdi.

Ben ve 5 arkadaşım Bafra’ya hizmet için, Bafra Belediyesi’ne talip olduk, arkadaşlarımın arasında hangimiz seçilirsek seçilelim kazanacak olan yine Bafra’dır dedi. Yıllarda Bafra’ya hizmet ettiğinin de bilgisini veren Genç, çocukluğumun, gençliğimin Bafra’sına hizmet etmek benim birinci vazifemdir dedi.

Uzun yıllardır Kızılay Bafra Şube başkanlığını yaptığını belirten sunucu Hüseyin Ateş, siz bir gönüllülük esasına dayalı Türk Kızılayı Bafra Şubesinin de yıllardır başkanısınız yaptığınız hizmetler orta da ve Türk KIzılayı Genel Müdürlüğü olarakta yakın tarihte bir onur madalyası ile ödüllendirildiniz neler söylemek istersiniz, Sizin de dediğini gibi Kızılay gönüllülük esasına dayalı bir kurumdur biz bu kurumda hizmet ederken hiçbir çıkar düşünmedik, verilen yardımlar her zaman yerine ulaştı ve takdir topladı ve inanıyorum ki Bafra’da Türk Kızılayın değmediği el kalmadı” dedi.