Samsun’un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Özel Bafra AK Okullarının 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için düzenlediği bursluluk sınavı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Özel Bafra AK Okullarının düzenlemiş olduğu 2, 3, 4, 5, 6, 7. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen bursluluk sınavına Bafra ilçe merkezi, köyler ve 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerinden gelen öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

2018-2019 eğitim öğretim yılında Özel Bafra AK Okullarında yerini almak isteyen öğrencilerin sınav heyecanı görülmeye değerdi. Öğrenciler içeride ter dökerken, veliler de dışarıda çocuklarının başarılı olması için dua etti.

Özel Bafra AK Okulları Müdürü Saim Yıldız yaptığı açıklamada; “Özel Bafra AK Okulları olarak 2.3.4.5.6. ve 7’nci sınıf öğrencilerine yönelik olarak 3-4 Mart 2018 tarihlerinde düzenlediğimiz Bursluluk sınavında başarılı olan öğrenciler burs kontenjanı kapsamında yüzde 100’e varan oranlarda burslu okuma şansı elde edecekler. Özel Bafra AK Okulları olarak; bursluluk sınavımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı tüm katılımcı öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Erken kayıt dönemiyle yeni yılın heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında Okulumuzda Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul olmak üzere erken kayıt dönemi çok özel fırsatlarla başladı. Özel Bafra AK Okulları tecrübeli ve uzman kadrosuyla öğrencilerini her yönüyle hayata ve geleceğe hazırlamaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.