Özel Bafra AK OKULLARI Öğrencileri tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Bafra Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı. Sunuculuğunu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Merve Erdem,Türkçe Öğretmeni Derya Kırbaş Yaptı.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Özel Bafra AK OKULLARI öğretmenlerinin de görev aldıkları Çanakkale Zaferi etkinliklerinde mukaddes vatanımız için canlarını çekinmeden feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü'nü idrak etmenin büyük onuru yaşandı. Öğrenciler, okudukları şiirlerle, koro eşliğinde söylenen şarkılarla,konuşmalar ve türkülerle bir kez daha anarak, günün anlam ve önemini vurguladılar.

103.YILDÖNÜMÜ

Programda Konuşma Yapan Özel Bafra AK OKULLARI Müdürü Saim Yıldız: 103. yıldönümünü idrak ettiğimiz Çanakkale Zaferi, inancın, azmin ve kararlılığın simgesidir. Dünya tarihinin de seyrini değiştiren bir kardeşlik destanıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur” sözleriyle ifade ettiği bu ruhu gelecek nesillere taşımak bizim görevimizdir. Bu ruh Milletimizin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin de en güçlü nişanesidir.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103.yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, Çanakkale zaferinin coşkusuyla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Özel Bafra AK OKULU Öğretmenleri okudukları şiirle Programın kapanışı yaptılar.

Programa: Millieğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,İlçe Jandarma Karakol Komutanı,Okul Müdürleri, Şehit Aileleri,Gaziler,Veliler,Özel Bafra AKOKULLARI Kurucuları,Veliler ve Bafralı Vatandaşlar katıldı.