Özel Bafra Çözüm Koleji 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile anlamlı bir etkinliğe imza atarak takdir topladı.
Özel Bafra Çözüm Koleji ile Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosunun Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde ‘’24 Kasım Öğretmenler Gününe’’ özel konseri büyük ilgi gördü.

Program Özel Bafra Çözüm Koleji Ortaokulu Müdürü Sibel Koçoğlu ile Özel Bafra Çözüm Koleji ve Anadolu Kültür Koleji Genel Koordinatörü Mustafa Kurt’un profesyonelce sunumu ile başladı.


Bafra Musiki Cemiyetinin Türk Sanat Müziği korusunun birbirinden değerli saz üstatlarının harika müzikleri , solistlerinin muhteşem sesleri ile seslendirdiği şarkılar davetlileri kah hüzünlendirdi, kah coşturdu.


Bafra Musiki Cemiyetinin Türk Sanat Müziği korusu şefi Faruk Tokgözol’un harika yönetimi ise geceye damgasını vurdu.
Özel Bafra Çözüm Kolejinin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile düzenlediği anlamlı etkinliğe katılım sağlayan davetliler Özel Bafra Çözüm Koleji ve Anadolu Kültür Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yılmaz ve ekibini tebrik ederek takdirlerini belirttiler.


Özel Bafra Çözüm Koleji ve Anadolu Kültür Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Yılmaz ise konser sonrası yaptığı açıklamada,’’Bizler Özel Bafra Çözüm Koleji ve Anadolu Kültür Koleji olarak sadece eğitim öğretim ile değil sosyal farkındalık projeleri kapsamında, kültürel faaliyetlerle de sesimizi duyurarak örnek olmak istiyoruz. Çözüm Kolejleri ciddi kurumsal yapısı, güçlü yayın desteği, profesyonel öğretmen kadrosu ile yıldızlaşan nesiller yetiştiriyor.


Bu akşam ise Özel Bafra Çözüm Kolejimizin koordinesi ile Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği korosuyla anlamlı 24 Kasım Öğretmenler Gününe özgü bir konsere imza atmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Katılım sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Bu arada 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik etmek isterim.

Biz, Bafra Çözüm Koleji olarak Eğitim hizmet sektöründe faaliyet gösteren okullarımızın bugün olduğu gibi gelecekte de var olabilmesi, eğitim kalitesini ve hizmetlerini devamlı artırabilmesi ve daha güçlü bir yapıya sahip olabilmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.


Bizler ÇÖZÜM KOLEJİ olarak, Öğrencilerimize hayata dokunmayı, okumayı, kavramayı ve nihayet yorumlamayı öğretiyoruz. Böylece onların hayatın akışı içinde kimlik sahibi bir birey olarak durabilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin; saygın, başarılı, birden çok dili konuşabilen, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ilgilenen, yaşayacakları zamanın bilgi ve becerileriyle donanmış yeniliklerin nesnesi değil; öznesi olan bireyler olmalarını aynı zamanda hoşgörü, tevazu, adalet, paylaşım, yardımlaşma gibi değerlerle donanmalarını kısaca, öğrencilerimizin bilgi ve irfanla yıldızlaşmalarını hedefliyoruz.

Konser sonunda Özel Bafra Çözüm Koleji ve Anadolu Kültür Koleji öğretmenleri ve yöneticileri sahneye çıkıp son parçaya eşlik ettiler.Okul Kurucusu Ramazan Yılmaz,Cemiyet Başkanına Plaket ses sanatçılarına ise çiçek  takdim etti.

Programa Bafra Belediye Başkan vekili Murat Cevahir, Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Hüseyin Asan, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin,. MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Anadolu Kültür Koleji Müdürü Zübeyde Başol, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda musiki sever ve davetliler katıldı.