Özel Bafra Yeniden Doğuş Rehabilitasyon Merkezi her yıl engelli çocukları sevindirmek ve ailelerine moral aşılamak için Bafra ve Alaçam Rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören 600 Öğrenci ve velilerine her yıl geleneksel Yaz yemekleri düzenleniyor. Bu programlardan biri de bugün Bafraspor tesislerinin yanında bulunan mesire alanında yapıldı.

AİLELER ÇOK MUTLU

Öğrenci Aileleri duygularını şöyle dile getirdiler;Çocuğunun doğmasından sonra özürlü olduğunu anlayınca çok üzüldüklerini belirtti. Daha sonra bunu kabullendiklerini ifade eden Veli, Bazı ailelerin engelli çocuklarını dışladıklarını, bunun çok yanlış olduğunu kaydetti.

Yaklaşık, 6 yıldır çocuğunu Özel Bafra Yeniden Doğuş Rehabilitasyon Merkezine gönderdiğini dile getiren Veli "Merkezde her türlü ihtiyacı karşılanıyor." diye konuştu.

OKUL KURUCUSU HÜSEYİN YURDUSEVEN

Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucularından Hüseyin Yurduseven ,Her Yıl düzenlediğimiz yaz yemeklerinin bu yıl 10.sunu düzenledik.Öğrenciler ve Veliler bu geleneksel yemeğimizde hem tanışma fırsatı hemde moral buluyorlar.

Yurduseven ;Engelli vatandaşların toplumla bütünleşmesi için ellerinden gelen her türlü çalışmayı yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

10 Geleneksel Yaz Yemeğine Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucuları Ömer Gümüş,Hüseyin Yurduseven,Tuncay İlhan,Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, AK PARTİ Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yurduseven,Öğrenciler,Veliler ve Öğretmenler katıldı.

Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Samsun genelinde 3 okuluyla bölge’nin en kapsamlı Rehabilitasyon Merkezi olma özelliğini taşıyor…