Okul müdürü Soner Lokman yaptığı konuşmada amacımız birbirimizi yakından tanımak ve kaynaşmak. Eğitim adına Bafra'mıza yeni bir renk ve heyecan katmak istiyoruz. Özgüveni yüksek, çevreye ve topluma saygılı,düzenli,ahlaklı,vicdanlı ,başarısını her geçen gün artırabilen
sevgiyle yaklaşacağımız nesiller yetiştireceğiz. Velilerimiz çocuklarını güvenli temiz bir ortamda modern ve çağdaş bir eğitim anlayışı içinde yeni teknolojileri tanıyarak sosyal ve sportif bireyler olarak topluma kazandırmak adına bizlere güvenle emanet edebilirler.


Binamız Bafra Anadolu Lisesinin altında hızla ilerlemektedir. Okulumuzdaki eğitimimiz müfredat programlarının yanında birebir eğitim, konu tekrarı ,hafta içi ve sonu tümlerlerle desteklenecektir. Ayrıca öğrencilerimiz hafta sonu sosyal ve sportif faaliyetlerde açılacak kurslara ilgi ve becerileri doğrultusunda katılacaktır.8.sınıflar okul açılmadan önce ve devre arası Teog kampları ile desteklenecektir.


Beraber olacağımız eğitimci arkadaşlarımız kendi alanlarında son derece saygın ve başarılıdırlar.
Eğitim gönül işidir. Hepimiz geleceğimiz adına gönlümüzü, sevgimizi ve bilgimizi ortaya koyacağız. Katılımlarınızdan dolayı Özel Bafra Gençlik Ortaokulu ailesi adına teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.