Bafra Haber- Bafra Fevzi Çakmak    Mahallesinde yeğeni ile birlikte kiralık evde oturan ve hiçbir sosyal güvencesi bulunmadığı öğrenilen Döndü Kaya ameliyat olmak için Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’den yardım istedi…

Beyninde Kötü huylu tümör bulunan Döndü Kaya, Ameliyat olmak için Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’den yardım istedi. Hastanenin ameliyat için istemiş olduğu 10 bin tl’yi maddi İmkanı olmadığından dolayı karşılayamadığını ifade etmesi üzerine Kaymakam Türkel, hemen harekete geçti.

Kaya’yı ilk önce Muayene gönderen Kaymakam Türkel, Doktorların vermiş olduğu raporda Kaya’nın beyninde bulunan kötü huylu tümörün bir an önce alınması gerektiğini ve bu tümörle fazla yaşayamayacığını  ifade etmeleri üzerine Kaymakam Ali Fuat Türkel gerekli mercileri harekete geçirdi.

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel Hekimlerle yapmış olduğu görüşmelerde gerekirse tüm Ameliyat masraflarını ben karşılayacağım bir an önce ameliyat olması gerekiyor dedi.Yapılan görüşmelerden sonra Döndü Kaya’nın Hafta İçinde Ameliyat olacağı ifade edildi.