Büyükşehir Belediyesi’nin atıl durumdayken Bafra Belediyesi ile birlikte  yaptığı çevre düzenlemeleriyle şehre yeni bir soluk getiren, şehrin stresinden uzaklaşıp yeşillikler içinde piknik yapmak isteyen vatandaşların yeni gözdesi Bafra Sedde Parkı oldu.

Vatandaşlar havaların zaman zaman yağmurlu ve serin geçmesine rağmen Sedde alanına akın ediyor.

Sedde alanı sadece piknik yapmakla sınırlı kalmıyor, yürüyüş ve bisiklet yolları,ile vatandaşların birçok aktivite yapmasına olanak sağlıyor. Vatandaşlar ise şehirden uzaklaşıp nefes aldıkları sedde  Alanından övgüyle bahsediyor.

SEDDE PARKI İLE ALİ KALE TURİSTİK TESİSLERİ BİRLEŞTİ

Sedde Parkı ile Ali Kale Turistik tesislerini bir birine bağlamak ve iki alanı daha rahatça gezmeleri için  Bafra Belediyesi tarafından sulama kanalı üzerine yapılan köprü vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

VATANDAŞLAR ÇOK MEMNUN

Bafra Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesinin  yapmış olduğu çalışmalarla Kızılırmak çehresinin tamamen değiştiğini söyleyen vatandaşlar “Eskiden buralar kuru bir araziydi. Irmak çevresi bataklık ve sivrisinekten geçilmiyordu. Şuan ise bambaşka bir alana dönüştü.Yapılan bu son köprüyle birlikte Ali Kale Turistik tesislerine geçip hem tuvalet ihtiyacımızı hemde namazımızı rahatlıkla kılabiliyoruz dediler.

BAŞKANI KILIÇ’A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şehirden uzak kafamızı dinleyebileceğimiz çok güzel bir alan olmuş. Amasya’da görüyorduk ve ilçemiz de neden yok? Diye de üzülüyorduk. Son yıllarda bu yatırımlarla ilçemizin çehresinin tamamen değiştiğini görüyoruz. Bu değişimi başka ilçelerden gelen misafirlerimizi bu yerlere götürüp gezdirdiğimizde hayranlıklarını gizleyemiyorlar. Bu da bir Bafralı olarak bize gurur veriyor. Bafra’ya böyle güzel modern dinlenme alanları kazandıran başta Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diyerek görüşlerini bildirdi.