Bafra Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulması ve saygı duruşunun ardından Bafra PTT Merkezi Müdürü Oskay Ünlü tarafından basın açıklaması yapıtı.

Ünlü ,"Müdürlüğümüz, 176 yıldır hizmet veren ve köklü bir kuruluş olan Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın Samsun ilinin en büyük ilçelerinden olan Bafra ilçesinde, halkımıza kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmak için, deneyimli ve güler yüzlü 51 personeli ile Adliye, Altınyaprak, Beşyol, Çarşı PTT Şubelerimiz,Kolay Mahallesi ve Çetinkaya Mahallesinde bulunan 2 PTT Acentesi,7/24 hizmet veren PTT matik'leriyle daima çalışmaktadır.

Şirketimiz, asrı aşan tecrübesi ile hizmet ve çeşitliliğini her geçen gün artırmaktadır. Kuruluş olarak teknolojideki değişimleri takip ederek müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışmaktayız. Türkiye 'de Banka, posta, lojistik ve aynı zamanda Pttcell Markası ile GSM operatörleri alanlarında hizmet veren tek kurum olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bafra ilçemizde,tüm bu alanlarda tecrübesi, teknolojisi, Türkiye çapında yaygınlaşmış hizmet ağı ile ekonomik, hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunmak misyonumuzdur.

Pttcell, KEP(Kayıtlı Elektronik Posta), Filateli (Kişisel Pul), Passolik, HGS, Ptt Altın, PTT Sigorta, tüm fatura ve kredi kartı tahsilatları, kredi işlemleri, Havale ve Posta Çeki işlemleri,Kargo/Kurye,Posta, Telgraf,E-imza satışı, E-devlet şifre işlemleri, Western Union ve birçok alanda ekonomik ve kaliteli hizmet için tüm Bafra halkını PTT İş yerlerimize bekliyoruz" dedi.