31 Mart yerel seçim sürecinde seviyeli bir propaganda çalışması yaptıklarını, asla rakip adayı karalama gibi bir yola başvurmadıklarını kaydeden Zihni Şahin, Samsun Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk'e 'Mafya ile gezdi' iddiaları ile ilgili yaptığı açıklama, "Şahsımıza bu konuda çok çirkin iftiralar atıldı" dedi.

Seçim sürecinde kendisini yıpratmak için birilerinin kasıtlı olarak 'Mafya' iddiasını gündeme getirdiğini söyleyen Zihni Şahin, konuyla ilgili "Seçim sürecinde Sedat Şahin ile benim yan yana fotoğraflarımı bastılar. Sedat Şahin ile hiç bir akrabalığım yok. Bunu birileri bilerek ve isteyerek kasten bizi karalamak ve seçmeni etkilemek için yaptı. Yapılan bu kara propagandalarla seçmenin aklı karıştırıldı. Öyle iddialar ortaya atıldı ki, biz bile bunlara şaşırdık. Dediler ki, seçimi biz kazanırsak, sahili mafyaya verecekmişiz. Bu iddia iftira olmanın ötesinde çok çirkin bir yalandı. Seçim sürecinde bu çirkin yalanlara başvurarak bizi yıpratmaya çalışanlara rağmen biz çirkinleşmedik" diye konuştu.

Kendisinin seçim sürecinde AK Parti Atakum İlçe ile birlikte partili gençlik kolları ve kadın kolları ile seçim çalışmalarını yaptığını Samsun Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk'a anlatan Zihni Şahin, "Biz mafya ile gezmişiz. Böyle bir şey olur mu." diyerek 31 Mart seçim sürecinde kendisine yönelik gündeme getirilen ve seçimi kaybetmesi ile ilgili etken olarak gösterilen 'Mafya ile gezdi' iddialarını yalanladı.

31 Mart seçimlerinin sona erdiğini artık herkesin önüne bakması gerektiğinin de altını çizen Zihni Şahin, şunları dile getirdi.

"Seçim bitti artık. Herkes önüne bakmalı. Kazanan arkadaşımıza gittik başarılar diledik. Bu saatten sonra Zihni Şahin olarak ne kendi ismimin, ne de partimin bu gibi asılsız ve iftira içerikli iddiarla yıpratılmasına izin vermem. "