Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin, İYİ Parti ile mi anlaştı. Zihni Şahin, İYi Parti ile anlaştığı ve 31 Mart yerel seçimlerinde İYi Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olacağı yönünde ki iddialara yanıt verdi.

AK Parti'nin kendisini aday göstermemesi sonrası Samsun'da halkın kendisine büyük destek verdiğini bu nedenle Samsun halkına müteşikkir olduğunu belirten Zihni Şahin, Samsun Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk ile yaptığı telefon görüşmesinde İYİ Parti ile anlaştığı yönünde ki iddia ve haberlere cevap verdi.

AK Parti'nin kendisini aday göstermemesi sonrası Samsun'da halkın kendisine büyük destek verdiğini bu nedenle Samsun halkına müteşekkir olduğunu belirten Zihni Şahin, Samsun Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk ile yaptığı telefon görüşmesinde İYİ Parti ile anlaştığı yönünde ki iddia ve haberlere cevap verdi.

Zihni Şahin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, aday gösterilmemesi sonrası bazı partilerden kendisine şahıslar üzerinden teklifler geldiğini doğrularken, yaptığı açıklamada "Ancak ben gelen bu tekliflerin hepsini geri çevirdim ve o defteri kapattım. Şuan İYİ Parti ile anlaştığım yönünde bazı haberler yayınlanıyor. Bunlar benim bilgim dışında ve bende açıkçası bu durum karşısında şaşkınım. Şuan ben Ankara'da AK Parti Genel Merkezindeyim. Burada İl Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ile birlikte bir toplantı yaptık. Benim İYİ Partiden aday olmam yada İYi Parti ile anlaşmam söz konusu değil, yok öyle bir şey. Bu spekülasyonlar bizim irademiz dışında oluşuyor. Bu konuda şahsımla ilgili yapılan haber