Samsun'da son günlerde 'Kime yazdı, kimi kastetti' türünden yazılan yazılarla, AK Parti'nin ve adayı Zihni Şahin'in Atakum'da seçimi kaybetmesi ile ilgili ihanet iddiaları gündeme geldi.

İSHAK TAŞÇI CEMİL DEVECİ’YE ÇALIŞTIMI

İhanet yapanların arasında en çok ismi geçen Eski Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ydı. İshak Taşçı’nın AK Parti Atakum Belediye Başkanı Zihni Şahin’in seçimi kaybetmesi için son 3 gün CHP’nin adayı Cemil Deveci’ye Çalıştığı iddia ediliyordu.

İshak Taşçı bu iddialara cevap vermişti.

Benim zerre kadar ihanetimi ispat etsinler, AK Parti’den hemen istifa ederim. Ben zerre kadar ihanet içinde olmadım’ demiştim.

GÖZLER ZİHNİ ŞAHİN’E ÇEVRİLDİ

Ak Parti’nin Atakum Belediye Başkanı Zihni Şahin’in resmi olarak dile getirmediği ancak ikili sohbetlerde ifade ettiği "Ben seçimi kaybetmedim, kaybettirildim* sözleriyle bir ihanetin olduğunu ima etmişti.

Play Off Çeyrek Final Maçları için Sakarya’ya Samsunspor’u desteklemek için giden Zihni Şahin’e telefonla ulaştık.Şahin’e ikili sohbetlerde ifade ettiği Ben Seçimi Kaybetmedim kaybettirildim sözünü hatırlatarak kimi kastettiğini sorduk.

ŞAHİN:SEÇİMİ NİYE KAYBETTİĞİMİ HERKES BİLİYOR

Şahin:Biz Kimseyi suçlamıyoruz, kimseyi de ima etmiyoruz, halk arasında bu konular konuşuluyor.Bizde halkın konuştuklarını ikili sohbetlerde dile getiriyoruz.Benim seçimi niye kaybettiğimi herkes iyi biliyor. Gidin vatandaşa sorun,gidin Ak Partililere sorun dedi.

ŞARTLARI ZORLADI

İshak Taşçı’nın seçimlerde AK Parti’ye çalışmadığı CHP Adayı Cemil Deveci’ye çalıştığı söyleniliyor bu konuda ne düşünüyorsunuz diye sorduğumuz da; Zihni Şahin:İshak Taşçı’nın Seçimi Kaybetmem için şartlarını zorladığını ifade etti.

BRT HABER

HABER MERKEZİ