AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Osman Kılıç ve AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar ile birlikte, 15 Temmuz kahramanlarından Samsunlu asker Emre Ev’i ziyaret etti.
ANAHTARLARI TOPRAĞA GÖMDÜ
Ziyaret ile ilgili açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, “1995/4 tertip olarak İzmir Bornova’da jandarma komando olarak vatani görevini yapan 22 yaşındaki Emre Ev kardeşimiz, 15 Temmuz gecesi tugay komutanının talimatı doğrultusunda hızlı bir şekilde hareket ederek silah depolarının ve araçların anahtarlarını toprağa gömerek 15 Temmuz'un kahramanlarından biri olmuştu. Emre kardeşimiz ayrıca 15 Temmuz'dan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast düzenleyen timin yakalanmasında da görev almış, 15 gün boyunca gece gündüz suikast timini arayan ekibin içinde yer almış tek rütbesiz askerdi.
GİZLİ KAHRAMAN
Biz de kardeşimize hem teşekkür etmek hem de kendisiyle onur duyduğumuzu ifade etmek amacıyla, evine ziyaret gerçekleştirdik. Emre kardeşimiz 15 Temmuz’un gizli kahramanlarından birisidir. Emre gibi birçok kahramanımız var. Allah hepsinden razı olsun. 15 Temmuz’da vatanı ve bayrağı için mücadele eden ve şahadete tüm demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dileriz” dedi.