AK Parti Samsun İlçe Başkanlarının istifaları istendi. Samsun AK Parti'de hangi ilçe başkanlarının istifası istendi. Samsun'da istifası istenen AK Parti İlçe Başkanları belli oldu.

AK Parti Genel Merkezinden görevli olarak Samsun'a gelen Hacı Turan'ın İl Başkanlığı binasında ilçe başkanları ile toplantı yaptığı bu toplantılarda ise bazı ilçe başkanlarının istifasını istediği gündeme geldi. Samsun AK Parti'de istifası istenen ilçe başkanları arasında İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol'un bulunduğu gündeme gelirken, Hacı Turan'ın yaptığı görüşmelerde şuana kadar 6 ilçe başkanında istifasını istediği ileri sürüldü.

AK Parti Samsun İl Başkanlığında , ilçe kongreleri öncesi bazı ilçe başkanlarının istifalarının alınacağı gündeme gelmişti. Genel Merkezden görevli olarak bugün Samsun'a gelen Hacı Turan'ın il başkanlığı binasında ilçe başkanları ile tek tek görüşme yaptığı öğrenildi. Hacı Turan'ın AK Parti Samsun İl Başkanlığında ilçe başkanları ile yaptığı görüşmelerde, Asarcık, İlkadım, Kavak, Ayvacık, Alaçam ve Ladik, Yakakent ve Vezirköprü İlçe Başkanlarının istifasını istediği gündeme geldi.