Merkezinde Ramazan Bayramı nedeni ile düzenlenen bayramlaşma törenine milletvekili adayları ile birlikte partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.


AK Parti Samsun ailesi İl Seçim Koordinasyon Merkezi önünde gerçekleştirilen bayramlaşma programında biraraya geldi. Yüzlerce teşkilat üyesi ve vatandaşın katıldığı bayramlaşma merasiminde Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili ve yeniden Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, Milletvekili Hasan Basri Kurt, Milletvekili ve yeniden Milletvekili adayları Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Milletvekili adayları Yusuf Ziya Yılmaz, Bekir Keleş, Elif Coşkun Bilgin, Caner Göktepe, Muhammet Yasir Okudan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve AK Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman vatandaşa seslendi.

Konuşmasında ikinci bayramı 24 Haziran akşamı yaşayacaklarının altını çizen AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, "Gecesini gündüzüne katarak bugün dahi evlerinde çocuklarıyla, eşleriyle, aileleriye bayramlaşmadan bu programa katılan değerli teşkilat mensubu kardeşlerime, ağabeylerime çok teşekkür ediyor, bayramlarını tebrik ediyorum. İnşallah ikinci bayramımızı 24 Haziran akşamında birlikte kutlayacağız" dedi.

BİZ KOSKOCAMAN BİR AİLEYİZ"

24 Haziran seçimlerinin önemini vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise, "Bugün bayramımızı buruk geçiriyoruz, çünkü dün acı bir haber aldık. Bizim bayramımıza gölge düşürmek istiyorlar ama bunu hiçbir zaman başaramayacaklar. Terörün her türlüsüne ve terörden beslenen her unsurla olan mücadelemize devam edeceğiz. Zaten AK Parti olarak canla başla sahada çalışmamızın, memleketimizin dört köşesinde alın teri dökmemizin, vatandaşlarımızla göz göze iletişim kurmamızın, 24 Haziran seçimlerin önemini anlatmamızın bu yaşananlara dur demek için çok büyük bir anlamı var. O yüzden biz inanıyoruz ki, 16 Nisanda vermiş olduğumuz kararı tescilleyecek olan 24 haziran seçimleri ile birlikte Türkiyenin hem kendi sınırları içerisinde hem sınır ötesindeki mücadelesi daha da güçlenerek devam edecek" diye konuştu.