Samsun Ak Parti Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vekil Kırcalı; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan Ayı’ndan sonra bizleri bayrama ulaştıran Rabbimize şükürler olsun.

Bu Ramazan Bayramımızı da, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına yönelik tedbirler nedeniyle evlerimizde geçiriyoruz.

İnanıyorum ki bu günleri Aziz Milletimizin gösterdiği gayret ve sabırla, dayanışma içinde hep birlikte geride bırakacağız. Şu an tedbir zamanı… Koronavirüse karşı verdiğimiz etkin mücadelede evde kaldığımız günler çok büyük bir öneme sahiptir. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi yoktur.

Başta Filistin olmak üzere İslam coğrafyasının muhtelif yerlerinde zulme uğrayan Kardeşlerimiz, bu bayrama boynu bükük, yüreği yaralı, gözleri yaşlı olarak giriyor. Kardeşlerimizin içinde bulunduğu durum, bizleri de derinden etkiliyor.

Bizler mazlumun yanında yerimizi alırken, zulme sessiz kalan Batı, kendi çıkarlarını korumak uğruna tüm dünyaya telkin ettiği ilkelere sırtını dönüyor. Demokrasi, insan hakları, inançlara saygı gibi değerler, dünyanın pek çok yerinde adeta ayaklar altına alınıyor.

Bizler gelecek nesillerin daha huzurlu bayramlar yaşaması için şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da Türkiye'yi her alanda daha çok güçlendirmeye devam edeceğiz.

Bu vesile ile bir kez daha salgın sürecinde özverili bir şekilde görev yapan, sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Hemşehrilerimizin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, Rabbim’den bizleri bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum.