Samsun'da 15 Temmuz'un ikinci yıl dönümünde gökyüzünde ay ve yıldız yana yana gelirken, bir yıl önce aynı gece ise Bafra’da gökyüzünde şehit Ömer Halisdemir'in silüeti belirmişti.

Samsun'da 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümün Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlar gökyüzünde ay ve yıldızın yan yana geldiğini gördü. 15 Temmuz'un ikinhci yıl dönümünde yaşanan bu ilginç anın bir benzeri ise 15 Temmuz 2017 tarihinde Ömer Halisdemir silüeti ile yaşanmıştı.

Samsun’nun Bafra İlçesinde 15 Temmuz 2017 tarihinde akşam saatlerinde gökyüzünde şehit Ömer Halisdemir'in silüeti oluşmuştu. 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde gökyüzünde oluşan Ömer Halisdemir silüeti Bafra ve Alaçam ilçeleri dahil olmak üzere Samsun'da bir çok ilçeden gözle görülmüştü. Hain kalkışma sırasında darbeci komutan Semih Terzi'yi alnından vurduktan sonra şehit edilen Ömer Halisdemir'in Samsun'da beliren silüetinin ardından 15 Temmuz'un ikinci yıl dönümü gecesi ise bu sefer gökyüzünde ay ve yıldız yana yana geldi.