AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, genel merkezin talimatı doğrultusunda parti teşkilatlarında Fethullah Gülen cemaati ile bağlantısı olanların isim listesini genel merkeze gönderdiklerini açıkladı.


AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası AK Parti Genel Merkezi'nin kendilerinden Fethullah Gülen cemaati ile bağlantısı olan teşkilat üyelerinin isimlerini istediğini açıkladı.


Muharrem Göksel, Futhullah Gülen'in lideri olduğu FETÖ ile mücadelenin devam ettiğini kaydederek, "Bu terör örgütü ile mücadelemiz sonuna kadar sürecek. FETÖ terör örgütü üyelerini tüm kurumlardan temizleyene kadar bu mücadele sürecek. Bu kapsamda genel merkezimizde bizden bu örgüt ile geçmiş dönemlerde bağlantılı olanların isimlerini istedi. Bizde geçmiş dönemlerde bu yapı ile bağlantılı olanların isimlerini genel merkezimize gönderdik. 17-25 Aralıktan sonra bu yapı ile ilişkilerini sürdürenler tespit edilerek gerekenler yapılıyor.  Şuana kadar da parti teşkilatlarımızda görevli olan 6 kişi FETÖ soruşturması kapsamında görevlerinden alındı." dedi.

Kaynak: Samsun Kent Haber