Samsun'u şoke eden silahlı çatışmada iki kişinin öldüğü, 3 kişinin ise yaralandığı bilgisi geldi.

İlkadım ilçesine bağlı Adalet mahallesi Karadeniz caddesi üzerinde bugün öğleden sonra saat 15:10 sularında iki grup arasında nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten silahlı çatışma çıktı. Çıkan silahlı çatışmada, 5 kişi vuruldu.

İlkadım ilçesine bağlı Adalet mahallesinde bulunan İndirim Market önünde meydana gelen silahlı çatışmada vurulan 5 kişi kanlar içerisinde yere yığılırken, olaya tanıklık eden vatandaşlar korku ve panik yaşadı. Çatışmada 5 kişiyi vuran saldırgan olay yerinden kaçarken, polis ve ambulanslar çatışmanın yaşandığı adrese intikal etti.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri 5 kişiyi kanlar içerisinde yerde yatarken bulurken, hastaneye kaldırılan yaralılardan ikisinin hayatını kaybettiği, ikisinin ise durumunun ağır olduğu bildirildi. Saldırıyı gerçekleştiren ve olay yerinden kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan Samsun'un İlkadım ilçesi Adalet mahallesinde çıkan silahlı çatışmada Cengiz Üner ile İhsan Çetin hayatını kaybetti, Olayla ilgili firarda olan K.Ç.'in yakalanması için emniyet güçleri çalışma başlatırken, silahlı saldırı olayına karışan Murat Ç. ise yakalandı.

Öte yandan silahlı saldırıda olay mahalinde 26 adet kovan bulundu.