Yeniçağ Gazetesi yazarı Ahmet Takan, 'Anketler Erdoğan'ı kızdırmaya devam ediyor...' başlıklı bugün ki köşe yazısında Samsun'un da aralarında bulunduğu illerde 50'ye yakın belediye başkanının istifalarının alınacağını gündeme getirdi.

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Ahmet Takan, Samsun'un da aralarında bulunduğu bazı illerde 50'ye yakın belediye başkanının istifasının alınacağını yazdı.

Yeniçağ Gazetesinde 'Anketler Erdoğan'ı kızdırmaya devam ediyor...' başlıklı bir köşe yazısı yazan ve daha önce de köşesinde eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevden alınacağını gündeme getiren ve bu iddiası doğru çıkan Ahmet Takan, bugünki köşe yazısında ise "Saray kaynakları, Gaziantep, Trabzon, Amasya ve Samsun ile birlikte bazı il ve ilçelerle toplamda 50'ye yakın belediye başkanlığının istifalarının alınacağını ileri sürüyor. Bu istifa sürecinin ise önümüzdeki 2 ay içinde gerçekleşeceği kaydediliyor. Bunlar, aşağı yukarı, Ankara kulislerinde konuşulan ve bilinen konular. Ancak, daha da ilginç bir bilgiye ulaştım; R. Erdoğan, kayyum atadığı başta Diyarbakır olmak üzere bazı belediye başkanlarında da değişimi düşünüyor. Bu sayıda 4-5 olarak belirtiliyor. Erdoğan, Güneydoğu'da AK Parti oylarının erimesini durdurmak üzere farklı modelleri de devreye sokmayı planlıyor!" diye yazdı.