AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Arkamızda halkımızın gönülden güçlü desteği oldukça, Türkiye kazanacak milletimizle hep birlikte kazanacağız." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye Başkent'te bulunan 28 Samsun derneği yönetici ve üyeleri destek ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Merkezi'nde, Ankara'da faaliyet gösteren Samsun dernekleri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'ın hazır bulunduğu ziyarette, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'ye başarı dilekleri iletildi.

Açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin bilgi ve tecrübesi, gönül adamlığı, mütevaziliği ve hizmet aşkının Ankara'ya büyük katkılar sağlayacağını söyledi.

Ankara'da faaliyette bulunan Samsun derneklerinin gönülden desteklerinin kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden Yılmaz, "Sivil toplum kuruluşlarımızın öneminin her zaman farkında olduk. Hemşeri derneklerimizin çalışmaları, faaliyetleri büyük bir dayanışmanın kaynağıdır. Ankara'da çok sayıda Samsunlu derneğimiz bulunmaktadır. Güçlü bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Derneklerimizin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki'ye destekleri için teşekkür ediyorum. Arkamızda halkımızın gönülden güçlü desteği oldukça, Türkiye kazanacak milletimizle hep birlikte kazanacağız. " dedi.

Ziyaret sonunda dernek temsilcileri Özhaseki'ye Bandırma Vapuru maketi hediye etti.