Samsun’da Bakanımız, Genel Başkan yardımcımız ile 6 milletvekiliyiz. Büyük şehir belediye başkanımızla birlikte 17 belediye başkanımız, İl başkanımız, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ve tüm teşkilat kademelerimiz ile birlikte bir ve beraberiz. Samsun için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız ile ;

OMÜ Bünyesinde yeni Fakültesi kurulması kapsamında:

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bafra İlçemizde İşletme Fakültesi, Çarşamba ilçemizde ise İnsan ve Toplum bilimleri Fakülteleri kuruldu.

Meslek Yüksek Okullarına yeni bölümler açılması kapsamında

Bafra MYO, Laboratuvar ve Veteriner Sağlık Programı, Bankacılık ve Sigortacılık Programı, Geleneksel El Sanatları Programı, İş Sağlığı ve Güvenliği, Havza MYO, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı, Samsun MYO, Giyim Üretim Teknolojisi ProgramıBölümleri açıldı.

19 Mayıs Yörükler Sahil Etüt Projeleri onaylandı. Çalışmalar tamamlandığında ise ihaleye çıkacak. Yakakent Kozköy ve Çatalçam Sahil Tahkimat Projesi’nin etüt projeleri tamamlandı. Yapım ihalesine çıkacak.19 Mayıs Bafra arası yol aydınlatmasının yapımı tamamlandı. 224 ada 53 parsel nolu ve 42.652 m2 yüzölçümlü taşınmazın Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Hizmetlerinde kullanılmak üzere Adalet Bakanlığına tahsisi yapıldı. Bafra’ya 5 km uzaklıktaki Türbe köyünde bulunan Emir Mirza Bey Türbesinin restorasyonu, Bafra Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binası Yapımı, Bafra Ziraat Odası hizmet binası ve üretici birliklerini aynı çatı altına toplayacak çalışma için arsa tahsisi, Bafra kapalı yüzme havuzu için 50 adet paletin yüzme federasyonundan temin edilmesi, BafraSaski veznelerinin üstünün kapatılması, Bafra Liman Gölü Sahil Tahkimat Etüt Projesi gerçekleşecek. Bafra eski devlet hastanesinin Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi olarak açılması çalışmaları devam ediyor.Çetinkaya yolu üzerindeki hastane inşaatının depreme dayanıklılık çalışmaları yapıldı. Depreme dayanıklı olmadığı görüldü. Bu sonuca göre ilçemize faydalı bir alanda değerlendirilmesi ile ilgili proje çalışmalarımız ise devam ediyor.

İlkadım, Çarşamba ve Havza İlçelerimizde 1.basamak sağlık hizmeti kompleksleri, İlkadım, Çarşamba ve Vezirköprü ilçelerimizde ise Huzurevi, engellilerimize yönelik tesisler, TEİAŞ olarak 30.895.561 TL tutarında Yakakent ve Terme ilçelerimizinde içerisinde olduğu enerji yatırımları ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız destekli 19 Mayıs(2) Kavak (2) Salıpazarı, Terme (3) İlkadım(2), Vezirköprü (2) Çarşamba(2) ve Tekkeköy ilçelerimizde Sağlık Meslek lisesi, İmam hatip lisesi, Anadolu Lisesi ve İlköğretim okulları olmak üzere 218 derslikli 14 adet okulumuz yapılıyor. Ayrıca 117.367.253 TL tutarında 21 adet hükümet konağı, emniyet binası, 112 acil hizmet binası, okul, okul atölyesi ve spor salonu mobese gibi yatırımlar ilçelerimizde yapılıyor.Vakıflar Bölge müdürlüğümüz tarafından 3 âdeti Bafra’da olmak üzere Lâdik, Çarşamba, Vezirköprü, İlkadım, Terme ve Havza ilçelerimizde 19 proje bulunuyor. Bunların bir kısmı tamamlandı bir kısmı devam ediyor bir kısmı ise proje aşamasındadır. Gençlik ve spor Bakanlığımız tarafından 2011-2016 tarihleri arasında63 proje hayata geçirilmiştir.Bir kısmının yapımı devam ediyor. Ayrıca Bakanlığımız tarafından Kavak, Canik, Alaçam, Çarşamba ve Tekkeköy ilçelerimizde 5 adet 1900 kapasiteli yurt yapılması projelendirildi.  Bafra Ovası Arazi Tapulaştırma Projeleri tamamlandı. Bafra ve Alaçam A.T ve TGİH Tamamlama projeleri ise devam ediyor. Karayolları Bölge müdürlüğümüz şu anda 10 adet 1.543.800.884 TL tutarında proje yürütülmekte olup bu projelerin fiziki gerçekleştirme oranı % 89’dir. 1.329.381.080 TL harcama yapılmıştır. DSİ bünyesinde Bafra, Çarşamba, Ladik, Vezirköprü ve 19 Mayıs ilçelerimizde 2015 yılı içerisinde 90.280.000.TL yatırım yapıldı. 9 adet proje tamamlandı.  2016 yılında 25 adet çalışma planlanmıştır. Bafra ve Kavak OSB için her türlü desteği veriyoruz. Kısacası hizmetlerimiz kesintisiz olarak yapılmaktadır.