Milletvekili Köktaş, yayımladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajında şu sözlere yer verdi: “Bugün, Cumhuriyetimizin ilanının 95’inci yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Kadını, erkeği, genci, yaşlısı demeden tüm halkımızın kahramanlıkları, fedakarlıkları sonucu kurulan Cumhuriyetimiz, bizler için büyük bir destan ve onur kaynağıdır.

Bu anlamda Cumhuriyetimizi, çağın gerekleri karşısında sürekli yenileyip geliştirmek, evrensel demokrasinin değerleriyle taçlandırmak ve bu değerleri gelecek kuşaklara teslim etmek bizim için asla vazgeçilemeyecek hedeflerin başında gelmektedir.

Bugün bizlerde bu anlayış içinde çalışmalarımızı yürütmekte 2023 yılı yani Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında muasır medeniyetlere ulaşma ve daha da ileriye gitme hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla yürümekteyiz.

Ülkemiz her alanda yapılan atılımlarla büyük ve güçlü bir devlet haline gelmiş, sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, umut ışığı olmuştur.

Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, rahmet ve saygıyla anıyor, Cumhuriyetimizin 95’inci kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum."