AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda yapılan temayülü, AK Parti Bölge Koordinatörü Hacı Turan ve İl Koordinatörü Cumhur Ünal yönetirken, toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz başta olmak üzere, ilçe belediye başkanları,AK Parti İlçe Başkanları, kadın kolları ile gençlik kolları üyeleri, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

OYLAMA AKŞAMA KADAR SÜRDÜ

Öğlen saatlerinde başlayan oylama akşama kadar devam etti.

Oylama esnasında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı Temayüle tepki gösterdiler.

İLK TEPKİ LADİK BELEDİYE BAŞKANINDAN GELDİ

İlk Tepki Başkan Özbalcı’dan geldi Başkan Özbalcı ayağa kalkarak Hacı Turan ve Cumhur Önal’a bu yapılan temayülü kabul etmek mümkün değil başarılı bir il başkanımız var siz ne yapmaya çalışıyorsunuz partimiz zarar görüyor dedi.

İKİNCİ TEPKİ BAFRA BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİNDEN GELDİ

İkinci Tepki Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahinden geldi.Özbalcı’nın konuşmasından sonra söze giren Başkan Şahin, Hacı Turan ve Cumhur Önal’a Bu yapılan Temayül neyin nesi anlamış değiliz. Mevcut Görevinin başında başarılı bir il başkanı var. İl başkanı görevindeyken temayül yapmak terbiyesizliktir ayıptır. Partiye zarar veriyorsunuz dedi.İki Başkanın sert çıkışı karşısında AK Parti Bölge Koordinatörü Hacı Turan ve İl Koordinatörü Cumhur Ünal sessiz kalmayı tercih etti.