İl Başkanlığı önünde toplanan Diriliş ilçe Başkanları  ve üyeleri, Türkiye'deki doların yükselişini protesto etmek ve hükümete destek olmak için ellerinde bulunan yaklaşık 10 bin doları bozdurdu.

Bafra`da Yeni kurulan Bafra Diriliş Başkanı Erkan Uyanık ve yönetim ve üyeleri de hazır bulundu.

 Türkiye'de 72 il başkanlığı olarak bugün dolar bozduracaklarını belirten Diriliş Başkanları Samsun İl Başkanı Ali Öztürk,  Şu ifadelerde bulundu ;

 Arap baharıyla başlayan faşist ABD ve sömürgeci AVRUPA BİRLİĞİ yıllar süren Arap Baharı aldatmacasında Demokrasi Getireceğiz bahanesiyle bütün Müslüman Ülkeler sömürülmüş dağıtılmış adeta terör örgütlerine teslim edilmiştir.Kendi akıllarınca artık İSLAMI son kalesi olan Türkiye`ye sıra gelmiştir.

15 Temmuz günü kullandıkları FETÖ maşası aracılığıyla ülkemizde hükümeti devirmek ülkeyi parçalamak bir iç savaş başlatmak amacıyla şerefli Türk Ordusunun içine sızmış satılmış asker kılıklı CIA Ajanlarıyla bir kalkışma hareketi başlatmıştır.Sokağa çıktıkları anda Büyük Türk Milletinin şanlı direnişiyle karşılaşmışlardır neye uğradığını biranda anlamayan ABD ve ortağı AVRUPA bu başarısızlığı hazmedememiş yeni planlar başlamıştır. Artık tek çare kalmıştı tankla, topla uçaklarla yapamadıklarını Dolarla ve Euro`yla yapmaya karar vermişlerdir.

 

Türkiye’ye karşı ekonomik anlamda darbe yapmak isteyen Avrupa birliği ve ABD’ye karşı harekete geçen Diriliş başkanları tarafından tüm Türkiye çapında çok anlamlı bir kampanya başlatıldı.

Şer odaklarının fotocuların, vatan hainlerinin, teröristlerin ülkemizin iç ve dış düşmanlarının 15 Temmuz darbe girişiminde başarılı olamayınca bu sefer ülkemizi ekonomik yönden çökertmeye çalışmışlardır. Buna karşılık olarak tüm Türkiye genelinde 70 il başkanlığımız 300’e yakın ilçe başkanlığımızla DİRİLİŞ BAŞKANLARI DERNEĞİ olarak kampanya başlatmış bulunmaktayız.

 buradan tüm vatan severlere  sesleniyorum’ Dolar, Euro alırsan paranı Dolar’a, Euro’ya yatırırsan batı kazanır Dolar, Euro kazanır, Türk lirasına yatırım yaparsan Türk lirası değer kazanır.Türk ekonomisi dolayısıyla Türk insanı kazanır.Türk ekonomisine darbe yapmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Dolar’a Euro’ya yatırım yapmayalım elimizde ne kadar döviz varsa bozduralım varsın dolarları avroları onların olsun bize TÜRKLİRASI yeter bu cennet vatana sahip çıkalım. Haydi Türkiye Döviz Bürolarına, Haydi Türkiye Bankalara, Haydi Türkiye Doları düşürelim Fetö’yü bitirelim.

DİRİLİŞ BAŞKANLARI OLARAK SLOGANIMIZ HAYDİ TÜRKİYE DOLARI DÜŞÜRELİM, FETÖ’YÜ BİTİRELİM.

 15 Temmuz darbe girişiminde başarılı olamayanlara şer odakları (ABD, AVRUPA VE MAŞALARI FETÖ/PYD/PKK) vatan hainleri, teröristler ülkemizin iç ve dış düşmanları 15 Temmuz darbe girişiminde başarılı olamayınca ülkemi ekonomik yönden çökertmeye çalışıyorlar. İkinci bir darbe girişimi yapamayacağını anlayan kahpeler, vatan hainleri ekonomik yönden ülkemizi bizleri çökertmeye çalışıyorlar.

 Hey vatan hainleri Eyy  kahpeler. Bizim ekonomimizi sapa sağlam Türkiye’min her karış toprağı cennet ülkemin bayrağımın dalgalandığı her yerde huzur var adalet var Biz Diriliş Başkanları Samsun il Başkanlığı olarak buradan bütün vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Türk ekonomisine darbe yapmak isteyenlere fırsat vermeyelim Dolar Euro yatırımı yapmayalı şuan bütün şer güçlerle mücadele eden başta Cumhur Başkanımız ve Hükümetimize destek olalım.

 Saygı ve sevgilerimle !!! BU VATAN BİZİM BAŞKA TÜRKİYE YOK

 Ali ÖZTÜRK

DİRİLİŞ BAŞKANLARI SAMSUN İL BAŞKANI