Şemdinli'de şehit olan Samsunlu iki uzman çavuş Bayram Aksu ve Ertan Bayraktar nerede toprağa verilecek. Samsun Valiliği Şemdinli'de Durak Karakolu önünde gerçekleşen bombalı saldırıda şehit olan Samsunlu uzman çavuşlar Bayram Aksu ve Ertan Bayraktar'ın cenazeleri ile ilgili açıklama yaptı.

 

Samsun Valiliği, Şemdinli'de şehit düşen uzman çavuşlar Bayram Aksu ve Ertan Bayraktar'ın nerede toprağa verileceği ile ilgili bir duyuru yayınladı.

 

Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada şehitler Bayram Aksu ve Ertan Bayraktar'ın cenaze törenleri ile ilgili şu bilgiler verildi.

 

"Hakkari'nin Şemdinli ilçe merkezi üzerinde bulunan Durak Jandarma Karakolu önünde araç ve kimlik kontrolü yapılırken, 09.10.2016 Pazar günü PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı sonucunda şu an itibariyle 10 asker şehit, 8 vatandaş hayatını kaybetti. Adı geçen Jandarma Karakolunda görev yapan ve ailesinin ikametgahı Yakakent ilçesinde olan  uzman çavuş Bayram AKSU ile Atakum Elmaçukuru mahallesi nüfusuna kayıtlı uzman çavuş Ertan BAYRAKTAR şehit oldu. Şehidimiz Bayram AKSU Yakakent-Mutaflı mahallesine, Şehidimiz Ertan BAYRAKTAR ise İstanbul'da defnedilecek."