Alınan bilgiye göre, Kumlupınar köyü Kocabey mezrasında bir grup teröristin bulunduğunun tespit edilmesi üzerine bölgede operasyon başlatıldı. Teröristlerin açtığı ilk ateşte iki asker ağır yaralandı.

Helikopterle Kozluk Devlet Hastanesine kaldırılan iki asker de müdahaleye rağmen şehit düştü.

Çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi.

SAMSUNLU ŞEHİDİMİZ

Jandarma Uzman Onbaşı Adem Güven’in şehit olduğu haberi, İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi’nde yaşayan ailesine yetkililer tarafından verildi. Acı haber alan baba Yusuf ileÿanne Saime ve iki kız kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Şehit evinin önüne İlkadım Belediyesi tarafından taziye çadırı kurulurken, sokağa da dev Türk bayrağı asıldı. Bir ambulans da evine önünde hazır bekletiliyor. Bekar olan Adem Güven’in şehit olduğu haberini alan yakınları ve komşuları taziye için eve gelmeye başladı.

İKİNCİ ŞEHİDİMİZ ZONGLDAK

Çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Recep Turan’ın (23) Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki ailesi, acı haberle gözyaşına boğuldu.

Jandarma Uzman Onbaşı Recep Turan’ın şehit olduğu haberini, Alaplı ilçesine bağlı Musabeyli köyünde oturan ailesine Kaymakam Saim Eskioğlu ve görevli askerler verdi. Acı haberi alan Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda işçi olan babası Ercan Turan ve diğer aile bireyleri, gözyaşı döktü.