Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı sırasında teröristler ile çıkan çatışmada şehit düşen Samsun doğumlu Burak Akalın, Hüseyin Şahin ve Göksü Şafak Şahin'in intikamını Burseya Dağını alan timin Samsunlu komutan S.B aldı.

Geçtiğimiz haftalarda Afrin'de şehit düşen Samsun'un Çarşamba ilçesi doğumlu uzman çavuş Burak Akalın sanılarak fotoğrafları yayınlanan Samsunlu komutan bir süre önce SamsunKentHaber aracılığı ile gönderdiği mesajda, şehitlerin intikamının alınacağını söylemişti.

Samsunlu tim komutanı S.B yine SamsunKentHaber aracılığı ile Afrin'den Samsun halkına selam göndererek, bir süre önce teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Burak Akalın, Hüseyin Şahin ve Göksu Şafak Şahin'in intikamının alındığını gösteren bir fotoğraf gönderdi.

Burseya Dağı fatihi Samsunlu Astsubay Üstçavuş S.B ile geçtiğimiz günlerde Samsun Valisi Osman Kaymak'ta bir telefon görüşmesi yapmıştı. Samsun Valisi Osman Kaymak, telefon görüşmesinin ardından Samsunlu tim komutanının Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan anne ve babasını evinde ziyaret etmişti.