Türkiye'nin konuştuğu seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu'nun Samsun'un Terme ilçesinde evlerini yakarak öldürdüğü anne ve iki engelli kızının cenazesine de katıldığı iddiası kan dondurdu.

Samsun'un Terme ilçesi Özyurt mahallesinde Şubat 2018 tarihinde çıkan ev yangınında hayatlarını kaybeden anne Sevim Semiz ve engelli iki kızı Emine Semiz ile Hava Gülen'in seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu tarafından öldürüldükleri ortaya çıkmıştı.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen seri katil olayında, Samsun'un Terme ilçesi Özyurt mahallesinde çıkan ev yangınında ölen anne ve iki kızının 13 cinayetin sorumlusu olduğu gündeme gelen Mehmet Ali Çayıroğlu tarafından öldürüldükleri gündeme gelmişti.

YAKARAK ÖLDÜRDÜ CENAZELERİNE KATILDI

Seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu'nun Samsun'da anne ve engelli iki kızını yakarak öldürdüğü iddia edilirken, 13 cinayetin sorumlusu olarak tutuklanan Mehmet Ali Çayıroğlu'nun Şubat 2018'de Terme ilçesinde toprağa verilen anne Sevim Semiz ile engelli kızları Emine Semiz ve Hava Gülen'in de cenazelerine katıldığı iddiası şok etkisi yarattı.

Müge Anlı'nın programına katılan, ev yangınında ölen Sevim Semiz'in oğlu Hayrettin Semiz canlı yayında seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu'nun, annesi ve kız kardeşlerinin cenazesine katıldığını söyledi.

Annesi Sevim Semiz ve kız kardeşlerinin cenazesinde seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu'nun da görüldüğünü hatta bir komşularının kendisine söz konusu şahıs ile cenazede konuştuğunu söylediğini anlatan Hayrettin Semiz, "Cenaze günü Mehmet Ali Çayıroğlu'nun da orada bulunduğunu bana söylediler. Bir komşum cenazede Mehmet Ali Çayıroğlu ile konuşarak, "Seni ilk defa görüyorum" dediğini Mehmet Ali Çayıroğlu'nun da "Ben buradan değilim" dediğini bana söylediler" dedi.

Hayrettin Semiz'in bu iddiası üzerine Müge Anlı, cenazeye ait bir video görüntüsü olup olmadığını sordu. Hayrettin Semiz ise Samsun'da yayın yapan televizyonların cenazeden görüntü aldığını söyledi.