“Okulunuzda ki başarının kaynağı, dayanışma, birlik ve beraberliğinizden geçiyor. Bu çalışmalar, okulunuzun temizliği, hijyeni umarım diğer okullara da örnek olur. Okul takdire şayan bir çalışmayla belli bir seviyeye geldi. Sizler okul aile birliği, idareciler, sınıf anneleri bir ve beraber oldukça bizler de her zaman sizlerle beraberiz. Birliğinizin daim olmasını başarılarınızın devamını diliyorum.”

 

Kaymakam Arslan ise sınıf anneleri ve okul yöneticileri tarafından düzenlenen programa katılmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek şunları söyledi:

 

“Bu okul da, projelerin havada uçuştuğu okullardan biri. Az önce arkadaşlar hazırladıkları sunumda bahsettiler, hepsi çok önemli birer proje. Bunun yanında okulumuzun dışı ve içi gayet güzel bir görünüm kazandı. Öğrencilerimizin sınıf konforları arttı. Tabi bununla birlikte Belediye Başkanımızla okulun çevresi ile de ilgilendik. Okulun hemen yakınında bulunan metruk bir bina vardı. Sizlerin de malumu, orayı zararlı madde kullanan kimseler mesken tutmuştu. Sağolsun Belediye Başkanımız o binayı yıktırarak oradan okulumuza tesir edecek kötü etkilerin de önüne geçilmiş oldu. Burada şunu da özellikle ailelerimize belirtmek isterim. Çocuklarınızı adım adım takip edin. Eğer siz takip etmezseniz dışarıda onları takip eden birçok kötülük var. Lütfen daha dikkatli olalım. Bizler bu konuların her zaman takipçisiyiz sizler de lütfen daha çok çocuklarınızı takip edin” dedi.

 

Program sonrası protokol üyelerine okul gezdirilerek yapılan düzenlemeler gösterildi.