Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Semiz Başkan seçildiği günden beri başta parti tabanı olmak üzere esnaf, Mahalle, ve köy ziyaretleri yapan Semiz, kontrollü normalleşmenin başladığı tarihten itibaren bu çalışmalarını artırarak devam ediyor.

HALKI, HALKA GİDEREK DİNLİYOR

Halkı sadece parti binasında dinlemekle kalmayan Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, düzenlediği mahalle, köy, esnaf ziyaretlerinden kendisi vatandaşlara giderek onların sorunlarını dinliyor ve çözüm noktasında ilgililerle görüşüyor.

HER KESİME ULAŞIYOR

Vatandaş buluşma ve ziyaretlerini aksatmayan Başkan Semiz,Son olarak Ramazan ayı içinde 30 Farklı Mahallede Teravih Namazı kılarak namazdan sonra vatandaşlarla bir araya geldi

Teşkilat olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Semiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın emrettiği gibi ’Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız’ dedik ve bu kapsamda ilk günden itibaren sanki seçim varmışcasına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

SEÇİMLERE HAZIRIZ

Başkan Semiz, “Bafra İlçe Teşkilatı olarak 139 adet mahallemizin heyetlerini oluşturup, ziyaretler yapılarak teşkilat oluşumumuzu tamamladık.139 Mahallemizde Şuanda mahalle başkanlıklarımız ve yönetimlerimiz oluştu. Teşkilat olarak seçimde çalışacak olan sandık görevlisi arkadaşlarımızı bile belirledik. Bu söylediklerim partimizin ve ilçe teşkilatımızın seçime ne kadar hazır olduğunun bir göstergesidir” dedi.

ZAFER ELDE EDECEĞİZ

2023 Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muzaffer olmasının milli duruşun tescili olacağını vurgulayan Başkan Semiz, “2023, 2053 ve 2071 gibi çok büyük hedeflerimiz var. Yine yollara düşeceğiz ve bu seçimde büyük bir zafer elde edeceğiz. Bütün dünyaya karşı Türkiye’nin dik duruşunu ve asla Recep Tayyip Erdoğan’ı yenemeyeceklerini göstereceğiz.

HİZMETTE DE SAHADA DA AK PARTİ

İktidarda olduğu 20 yıllık süre boyunca hayatın her alanında insanımızın hayatını kolaylaştıran dev projeleri hayata geçiren Ak Parti’nin bu hizmetleri yanında 2023 ve 2053 hedeflerinin kamuoyuna duyurmak için Semiz’in ve Teşkilatın bu gayreti ve özverisinin sandığa yansıyarak Bafra’da partisine önemli bir başarı kazandıracağı ifade ediliyor.