AK PARTİ Bafra Tanıtım Medya Sorumlusu İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Özsivri’nin mutlu günü

Hatice-Savaş Çiçen’in kızı Tuğçe ile Aşire-Recep Özsivri’nin oğlu Gökhan mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’dediler.
Tuğçe&Gökhan Özsivri mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.

Tuğçe&Gökhan Özsivri için Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Gardenya Düğün Davet Salonunda rüya gibi bir düğün ve nikah merasimi gerçekleştirildi.
Genç çiftler Tuğçe&Gökhan Özsivri hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler eşliğinde Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Gardenya Düğün Davet Salonuna alkışlar arasında girdiler.


Nikahı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, hayırlı olsun dilekleri ile kıydı.
Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular.
Semazen gösterisinin ardından yapılan dualar ve ikramların sonunda anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.

SİYASİ VE İŞ İNSANLARI
AK PARTİ Bafra Tanıtım Medya Sorumlusu İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Özsivri’nin Düğünene Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Samsun İl Başkanı Av.Ersan Aksu, Ak Parti Samsun İl Başkan yardımcısı Haluk Bülbül,Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları,İlçe Başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda iş insanı katıldı.