İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, polislere seslenerek, okul önünde uyuşturucu satanın ayağının kırılması gerektiğini söyledi.

Bakan Soylu, uyuşturucu satıcılarına müsama gösterilmemesi gerektiğini vurgulayarak, özellikle okul önlerinde satış yapan kim varsa gerekenin yapılması talimatını verdi. Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı’nda yaptığı konuşmada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Polisin arkasındayım. Okul önünde uyuşturucu satanın ayağını kırın" dedi.

Sokakta uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonların sürdüğüne dikkat çeken Süleyman Soylu, "Kimse bizim nesillerimizi geleceğimizi zehirleyemez. PKK bizim için nasıl bir tehdit ise, PKK'lı teröristlere ne yapıyorsak Allah şahittir ki yapmayana bu millet hakkını helal etmesin. Çok net söylüyorum uyuşturucu satıcılarına, teröriste nasıl davranıyorsak aynı acımasızca davranmak zorundayız. Uyuşturucu satıcısını gören güvenlik görevlisi ne yaparsa yapsın sorumluluğu bana ait" dedi.

Süleyman Soylu, polislere uyuşturucu satıcılarının ayağının kırılması talimatını verirken Samsun'da Narkotik polisleri ise uyuşturucu tacirleri ve sokak satıcılarına karşı mücadelesini amansız bir şekilde sürdürüyor.