19 Mayıs Belediyesi spor kulüpleri girdiği her müsabakalarda madalya ile dönüyor.

2015–2016 Eğitim Öğretim yılı okul sporları faaliyetleri genel yarışma talimatı doğrulusunda, okullar arası Türkiye Judo Şampiyonası 7–8 Mayıs 2016 tarihlerinde Niğde’de gerçekleştirildi.

7–8 Mayıs 2016 Tarihlerinde Niğde İlinde Gerçekleştirilen Türkiye Judo Şampiyonasına 47 ilden 127 bayan 151 bay toplam 278 sporcu 74 antrenör 51 idareci 28 hakem ve 2 federasyon temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Küçükler kız-erkek Judo Türkiye şampiyonasında 19 Mayıs Belediyespor Judo takımı sporcusu Melis Yaren Karagöl Türkiye 3. sü oldu.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret eden Melis Yaren Karagöl’ü tebrik eden Başkan Topaloğlu, genç sporcuya çeşitli hediyeler taktim etti.

19 Mayıs İlçesinin spor kenti olduğunu belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; 2016 yılı içerisinde 10’a yakın derece elde eden bir judo takımımız var. Melis Kardeşimizde Onlardan bir tanesi, kendisini tebrik ediyorum. Judo, Güreş, Futbol, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Masa Tenisi, başta olmak üzere her branşta ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcular yetiştiriyoruz ve her geçen gün derece alan sporcularımız, öğrencilerimiz ziyaretimize geliyor. Göreve geldiğimizden bugüne kadar spora ve sporcuya verdiğimiz destek artarak devam ediyor. dedi.

Türkiye 3.sü olan Melis Yaren Karagöl ise 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.