Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez ve Metro Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk'e çağrıda bulunarak, "Hem Adnan Ölmez'in hem de Galip Öztürk'ün önderliğinde kurulacak bir oluşumla Samsunspor adeta uçuşa geçer" dedi

İKİ İSME SESLENDİ

Samsunspor'da yaklaşan seçimli olağanüstü genel kurul öncesi sessizlik sürerken, Türkiye ve Avrupa gol kralı eski Samsunsporlu yıldız futbolcu Tanju Çolak, önemli açıklamalarda bulundu. Kral Tanju, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Samsunspor başkanı Adnan Ölmez ile Metro Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk'e seslenirken, "Samsun'un iki değerli işadamının memleket aşkını herkes bilir. Samsunspor'un yetiştirdiği en önemli değer olarak ikisine sesleniyorum; Samsunspor'a sahip çıkın ve bu takımı uçurun" diye konuştu.

ÜCRETSİZ ÇALIŞIRIM

Tanju Çolak, "Adnan Ölmez'in ve Galip Öztürk'ün önderliğinde müthiş bir yönetim kurulabilir. Kaya Aşçı, Kazım Yılmaz, Osman Yılmaz, Galip Asal, Savaş Otrus ve Haluk Tan'ı da alsınlar yönetimine. Hepsi altın rezervi gibi olan bu yönetim Samsunspor'a çağ atlatır. Eğer böyle bir oluşum olursa söz veriyorum, 1 kuruş bile almadan Samsunspor Süper Lig'e çıkana kadar teknik direktörlük yapacağım. Samsunluyuz ve hep birlikte Samsunspor'u layık olduğu yere taşımak zorundayız" dedi.

HAYIR DEMEZLER

Çolak, şöyle devam etti: "Aksi takdirde Samsunspor'u çok ama çok kötü günler bekliyor. Samsun'un evladı olarak bunlara söylemek zorunda hissettiğim için yüreğim yanıyor. Böyle güçlü bir yönetim kulübün her türlü sorunu çözecektir. Adnan Ölmez veya Galip Öztürk'ün başkanlığında bu saydığım isimler de hayır demeyecektir. Samsun'un bürokrasisi, iş adamları, Valisi, belediye başkanları da bu güçlü yönetime destek olacaktır. Unutmayalım bir tane Samsun, bir tane Samsunspor var."