İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat-İşletme-İstatistik bölümlerini bitiren Almanya'da Goethe Enstitüsü ve Münih Üniversitesinde Almanca eğitimi alan 23 ve 24. 35. Ve 26. Dönemde Isparta Milletvekili olarak seçilen 23. Dönemde Plan ve Bütçe Komisyonu Kâtip Üyeliği, 24. Dönemde Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekilliği görevlerinde bulunan ve şu anda TBMM Plan Bütçe Komisyonu başkanlığı görevini yürüten Süreyya Sadi Bilgiç ve eşi Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.  Ziyaret sırasında Belediye Başkan yardımcıları İsmail Kurt ve Fikret Vatansever bulundu.

TBMM Plan bütçe komisyonu başkanı ve AK PARTİ Isparta milletvekili Bilgiç yaptığı açıklamada “ Eşim Bafralı ve Bafra’yı çok seviyorum. Bafra’mız gerçekten çok güzel bir yer.  Bafralı hemşerilerimiz bereketli toprakların mert ve çalışkan insanları. Her birine bu vesileyle sevgi selam ve saygılarımı sunuyorum. Değerli başkanımızı ziyaret ettik. Zihni Şahin beye yakın ilgisi ve misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum.” Dedi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu başkanımız Süreyya Sadi Bilgiç Bey ve muhterem eşine bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Kendilerini ağırlamaktan memnuniyet ve büyük mutluluk duydum” dedi. Başkan Şahin, Bilgiç’e Bafra’yı tanıtan bir plaket verdi.