Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette öğrenciler Başkan Başar’a Bafra Ticaret ve Sanayi Odasıfaaliyetleri hakkında merak ettiği soruları yönelttiler.

Başkan Göksel Başar Teknik Lise öğrencilerine Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetlerini hayata geçirmek istedikleri projeleri hakkında bilgiler aktardı.

Başar konuşmaların ‘Bafra’mız kalkınması için en öncelikli konuların başında gelen Sera ve Medikal Organize Sanayi bölgeleri konusunda yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Yeni Organize Sanayi Bölgelerinin kurulması ve mevcut OSB’mize kazandıracağımız firmaların teknik personel ihtiyaçlarının sağlanması bölgemizin kalkınması ve istihdama katkı sağlamamız için siz Teknik Lise öğrencilerimize önemli sorumluluklar düşmektedir. Günümüzün bilgi ve teknoloji çağına uyum sağlamak ve kendinizi geliştirmek için çalışmaktan vazgeçmemelisiniz. Gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı Okul Müdürümüz Halil Uncu ve saygıdeğer öğretmenlerimiz başta olmak üzere hepinize teşekkür ederim’ dedi.

Gerçekleşen ziyaret programına; Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Genel Sekreter Talip Şahin, Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil Uncu, Okul öğretmenleri Taner Coşkunsoy, Suna Kırca, Yasemin Kocaoğlu Gök, Nebahat Aytünür ve okul öğrencileri katıldı.