Kapıkaya Festivali ile Bafra turizm alanında dünyaya açıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bafra olarak turizm potansiyellerini harekete geçirmek ve çeşitliliğini artırmak için  gayret ediyoruz

İLK YILINDA BAŞARILI OLDUK

Festivalin ilk yılında yüzlerce çadır kamp alanı kuruldu. Kamping yapıldı. Asar Kamp alanında konser organizasyonu, kamp ateşi, halk oyunları etkinlikleri gerçekleştirildi. Olta balıkçılığı yarışması düzenlendi. Bisiklet turları yapıldı. Kano gösterileri oldu. Kapıkaya yamaç paraşütü alanında ise yurt içinden ve yurt dışından gelen paraşütçüler gösteri uçuşları, akrobasi gösterileri yaptı. Bu festivalimiz ile çok önemli adımlar attık. Bafra olarak “Turizm” ortak hedef seçtiğimiz stratejik bir sektörümüzdür. Uzun vadeli bir süreçtir. Bunun ekonomimize, yansımaları büyük olacaktır dedi.

TRT  TELEVİZYONU İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Başkan Şahin Sözlerine Şöyle devam etti.Bu yıl ikincisini yapacağımız kapıkaya Festivalinin  yayınlanması için ‘’TRT’’ Televizyonuyla irtibata geçtik  inşallah bu girişimlerimizin sonucunda Kapıkaya Festivalimiz TRT Ekranlarında olacaktır.TRT  televizyonu Sayesinde Bafra’da yapılan festivalimizi tüm dünyaya duyurmuş olacağız dedi.