Esnaf ziyaretleri programına tekel caddesinde devam ederek esnafla yakından ilgilendi. Esnaf ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Yurduseven; “Hedefimiz Bafra'yı bir ilçe görüntüsünden çıkararak bir şehir havasına sokmaktır. Hem alt hem de üst yapısıyla modern bir şehir planlıyoruz

 Bu kapsamda Baframızın sorunlarına hakim olan esnaflarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. O kadar güzel fikirler duyuyoruz ki bu fikirlere duyarsız kalmak imkansız. Biz de Bafra’nın geleceği için bu fikirleri not almak ve uygulamak için ziyaretlerimize devam ediyoruz.” Dedi.

Bir esnafın, yağmur sonrası oluşan göletlerden şikayet etmesi üzerine Yurduseven; “Biz şehrin hangi bölgelerinde yağmur suyu birikintisi oluşuyor, bu durum ne gibi sıkıntılara sebep oluyor hepsinin farkındayız ve biliyoruz. Modern bir şehir sözü verirken bu söze yakışmayan, yağmur sonraları hoş olmayan görüntülerden Baframızı kurtaracağız.” Dedi. Ayrıca şehir merkezinde görüntü kirliliği yapan, tehlikeli duruma gelmiş yapılardan da bafrayı kurtaracağını belirtti.

Esnaf ve vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekinen Tuncay Yurduseven ziyaretlerine devam edeceğini belirterek ayrıldı.