Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç;”Kızılay yardımlarında din,dil,ırk ve ülke ayrımı yapmaz.Yardıma muhtaç tüm insanlara elinden geldiğince ve imkânlar çerçevesinde yardıma koşar.Sosyal hizmet alanında birçok faaliyeti yürüten Türk Kızılayı çalışma gücünü kaybetmiş,yoksul ve korunmaya muhtaç vatandaşlarımıza yiyecek,giyecek ve nakdi yardımlar yapmaktadır.Sosyal güvencesi olmayan kişilere ilaç yardımı ve ücretsiz sağlık yardımı yapan Kızılay,engelli vatandaşlarımıza da yardım elini uzatmaktadır.Türk Kızılay’ı yurdumuzun değişik yörelerinde şubeleri tarafından kurulan ve yönetilen binlerce yoksul vatandaşımıza sıcak yemek vermektedir.”dedi”.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu;” Yardımlarında din, dil, ırk ve ülke ayrımı yapmadan yardıma muhtaç insanlara elinden gelen desteği gösteren Kızılay yardımın insancıl bir duygu olduğunu, insanları yücelten bir düşünce olduğunu ortaya en iyi şekilde koymuştur. Bu duygu insanlar arasında birlik ve beraberlik duygularını geliştirir. Türk Kızılay’ı Bafra Şube Başkanımız Osman Genç’e ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılarının devamını dilerken, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. ”dedi.

Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na Kızılay’a olan desteklerinden dolayı hediye takdim edip, Kızılay rozeti taktı.