Bafra Haber-Samsun'un Bafra ilçesi Çetinkaya mahallesinde bulunan Merkez Camisinde cenaze namazı kılınan şehit Şahan Sezer'in cenazesine şehit babalarıda katıldı. Bekar olan ve göreve bir hafta önce başlayan şehit uzman çavuş Şahan Sezer'in cenazesinde annesi Emine Sezer ve babası Hasan Sezer oğullarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

ASKER DUYGULANDIRDI

Çetinkaya mahallesinde bulunan Merkez Camisinde kılınan cenaze namazında ise şehit Şahan Sezer'in tabutunun başında nöbet tutan bir jandarma ise herkesi duygulandıran bir hareket yaptı. Şehit acısının yaşandığı Bafra ilçesinde, tabutun üzerinde gördüğü tozu elleriyle silen jandarma eri, boğazların düğümlenmesine neden oldu.

Şehidin cenaze törenine Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, MHP Grup Başkan Vekili Erhan Usta, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin.Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,ilçe belediye başkanları, emniyet mensupları, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.