Firma kadınların vazgeçilmezi olan pırlantaları bir sanat eseri oluşturma aşamasına kadar var gücüyle büyük bir titizlikle çalışıyor. Zen Pırlanta başta tektaş yüzük modelleri olmak üzere her ürün seçeneği için unutulmaz klasik tasarımlar ile modern tasarımları ayrı ayrı düşünerek hayata geçiriyor. Zen Pırlanta bu nedenle sektöründe lider bir konuma ulaşmayı başarmış bulunuyor. Türkiye'deki ve dünyadaki lider dernekler ve önemli kuruluşlar ile paydaş olarak hareket eden Zen Pırlanta eşsiz tasarımlarla büyük yeniliklere damga vuruyor. Bu nedenle vazgeçilmez pırlanta seçeneklerini pırlanta hayranı bütün hanımlar Zen Pırlanta kataloğundan tercih ediyor.

Zen Pırlanta ile fark yaratın

Zen Pırlanta gerek idari personele gerek satış personeli gerekse tasarım personeli ile Türkiye'nin en iyi pırlanta sektör liderlerini bir araya getiriyor. Bu sektör liderliğini en önemli grubunu oluşturan tasarımcıları özenle seçerek bünyesinde istihdam ediyor. Bu tasarımcılar Türkiye'de ve dünyada pırlanta sektöründe yapılan yenilikleri yakından takip ederek Zen Pırlanta bünyesine entegre etmeye gayret ediyor. Bunun yanında daha önce yapılmamış ve daha önce hiçbir katalogda yer almamış özgün ürünleri de hayata geçirmeyi başarıyor. rlanta yüzük çeşitleri başta olmak üzere kadınlar için son derece anlamlı ve önemli olan pırlantaları adeta bir şiir ya da değerli bir çiçek gibi işliyor ve müşterilerine ulaştırıyor.

Zen Pırlanta güvenli ödeme seçenekleri ile hizmet veriyor

Zen Pırlanta çalışmalarını yürütürken aynı zamanda satış ofislerinin yanı sıra web sitesi üzerinden de hizmet vermeye gayret ediyor. ZEN web sitesi üzerinden sunmuş olduğu bütün tasarımları müşterilerinin beğenisine sunuyor. Zen Pırlanta web sitesi üzerinde kişisel verilerin korunmasına son derece Özen gösterilerek güvenli ödeme seçenekleri yer alıyor. Bu güvenli ödeme seçenekleri sayesinde bireyler Türkiye'nin neresinde olursa olsun pırlanta alışverişini gerçekleştirebiliyor. Zen Pırlanta siparişleri güvenli sağlam ve eksiksiz olarak müşterilerinin kapısına kadar ulaştırıyor.