Milletvekili Orhan Kırcalı, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Nami Baş ile birlikte Gençlik Caddesi'nde esnafları ile sohbet eden Başkan Kılıç, ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi vererek sorunlarını dinledi.

Gençlik caddesinin Bafra için önemini ve mazisini farkında olduğunun altını çizen Başkan Kılıç, ”Bafra’nın sembol isimlerinden biri olan Gençlik caddesinin hak ettiği yatırımları alabilmesi için Büyükşehir Belediyemizle birlikte gayret içindeyiz. Hepimizin anılarında imzası bulunan gençlik caddemizin eski günlerine kavuşması adına birlikte hareket ediyoruz. ”Dedi.

Başkan Kılıç: “Gençlik Caddesi Bafra’nın vitrinlerinden biridir”

Başkan Kılıç,  ”Bölge Milletvekilimiz Orhan Kırcalı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Şahin ile ilçeyi kapsayan tüm çalışmalar ve projelerin merkezinde olan noktalarından biri de Gençlik caddemiz yer alıyor.Gençlik caddemizin Bafra için öneminin farkındayız. Gerek Milletvekillerimiz, gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız ve gerekse Bafra Belediyesi olarak bizler, vitrin caddelerimizden biri olan gençlik caddemizin arzuladığı günlere kavuşması için gayret göstereceğiz ”Dedi.

Gençlik caddesi esnafları ve sakinleri ise, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı,Bafra belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Nami Baş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.