AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı,AK Parti Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Bafra Belediye Başkan adayı Hamit Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in uyumlu çalışmaları herkes tarafından takdir topluyor.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

“Bafra İlçe sınırları içerisinde tüm mahalleleri tek tek dolaşarak, vatandaşlarla bire bir görüşüp Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Bafra Cumhur ittifakı Bafra Belediye Başkan adayı Hamit Kılıç,ziyaret ettikleri her yerde sevgi gösterileriyle karşılaşıyor.

TEŞKİLATIN HER KADEMESİ UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYOR..

Seçim Çalışmaları kapsamında  AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in başkanlığında İlçe Yönetimi, kadın kolları ve  gençlik kolları’nın seçim sürecinde aktif olmaları dinamik olmaları,başarıyı getiriyor.

Meclis Çalışmalarından fırsat buldukça Bafra’da Seçim çalışmalarına katılan AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ankara'ya gelemeyen vatandaşların ayağına giderek sorunlarını dinliyor.

MECLİS LİSTESİ

Milletvekili Kırcalı,Bafra Belediye Başkanı Kılıç ve İlçe Başkanı Semiz’in uyumlu çalışması Bafra Belediye Meclis listesine de yansıdı.